Asiakaspalaute DUO-sessiosta

Viime viikolla minä ja TuhmaaSokeria teimme ensimmäisen DUO-sessiomme. Olemme Tuhmiksen kanssa tehneet vuosien varrella paljon sessio-tyyppisiä videoita, joten yhteinen työskentely on meille tuttua. Olin tästä tosi innoissani että pääsen työskentelemään Tuhmiksen kanssa näissäkin merkeissä!

Asiakas oli toivonut sessioon yllätyksellisyyttä ja fantasiaa, jossa hän tulisi ”luvatta” studiolle sisään. Hän tiesi ainoastaan että paikalla olisi lisäkseni joku muu, muttei tiennyt kuka. 🙂 Toiveissa oli paljon niin minun, kun myös Tuhmiksen suosikkielementtejä ja meillä oli ihan älyttömän hauskaa toteuttaa niitä yhdessä! Sessio oli intensiivinen, energinen ja tapahtumarikas, ilman mitään himmailua tai hengähdystaukoja – eli juuri sellainen jota rakastan!

Ohessa ihana palaute, jonka asiakkaamme antoi:

”No niin, nyt on saanut jäsenneltyä tämänpäiväistä vielä vähän paremmin 🙂 

Lyhyesti sanottuna, puran vielä tarkemminkin, mä olen ihan helvetin tyytyväinen sessioon!

Ja ehkä vähän pidemmin ilmaistuna, alusta saakka sovitun session alusta huolimatta, saitte yhdessä luotua mulle todella turvallisen olon, vaikka mua jännittikin aika paljon. Teidän tapa toimia ja puhua toimivat mulle hiton hyvin ja aika nopeasti sain itseni vähän rentoutumaan. Piiskaaminen vuorotellen kun oli sidottuna oli sillä tavalla erityisen jännä fiilis kun yleensä saa vähän taukoa, mutta nyt tuntui siltä että sellaista lyhyttäkään ”hengähdyshetkeä” ei ollut. Ei siis mitenkään huonona asiana.

Yläkroppa pöydällä oli kyllä aikamoinen kokemus, vähän vaikea edes kuvailla miltä se tuntui, alun nöyryytys ja sen jälkeinen alkuun varovainen perseen käsittely VARSINKIN siinä kohtaa kun alkoi tulla dildoa molempiin päihin, en ollut aikaisemmin kokeillut, mutta jumankauta millaset sävärit siitä tuli! Seuraavalla kerralla pitää miettiä että vieläkö menisi syvemmälle nieluun tuo dildo? 😀

Siinä kohtaa kun olin selälläni siinä pöydällä…. Voi jumalauta! <3 En osaa oikein ees kuvailla sitä fiilistä, perse täynnä, suu täynnä, jalat sidottuna… Oli vähän helvetin kiihottavaa ja tuntui ihan perhanan hyvältä, toki, alettiin jossain kohtaa menemään jo siihen tilanteeseen, mikä on myös ehkä best fiilis, että en enää tiedä kestänkö enempää…. 😀 

Mulle jäi aivan saatanan hyvä olo. Toki nää ”perushommat”, pikkasen nännejä ja persettä kolottaa 😀 

Ja lisäksi session jälkeen te olitte ihan jäätävän mukavia <3 Sessio ylitti ihan heittämällä mun toiveet”.

Teksti julkaistu asiakkaan luvalla. Kiitos ihanasta palautteesta. <3

Meitä on mahdollista tavata yhdessä Studio Venomilla kesän aikana sekä arkisin, että viikonloppuisin.

Voit ihailla Tuhmista lisää täältä.

Haluaisitko nähdä asiakaspalautteita tai sessiotarinoita jatkossakin? 🙂

xx Valtiatar Evilia

Scroll to Top