Kevään tapahtumia Studio Venomilla

Siitä asti kun lähdin Valtiatar Keijun yhtiökumppaniksi, ollaan suunniteltu erilaisia kursseja, tapahtumia ja bileitä Studio Venomille. Helmikuussa meillä oli ONLYFANS HALTUUN-workshop sisällöntuottajille ja viikko sitten järjestimme ensimmäisen Domina-workshopin live-palveluntarjoajille.

Kumpikin näistä workshopeista oli ihanan antoisa ja kyselyitä tuli sen verran, että järjestetään kumpikin kurssi paremmiksi hiottuna uudelleen.

P*RNON TEKO HALTUUN -workshop lauantaina 30.3.

Tämä workshop on ONLYFANS HALTUUN-workshopin hiottu ja laajennettu versio.

Helmikuun kurssilla käytiin läpi lähinnä OnlyFans-sisällöntuottoa, mutta tässä tapahtumassa keskitymme laajemmin eri alustoihin. Kurssi soveltuu niin aloittelevalle, kun kokeneemmallekin sisällöntuottajalle, kuitenkin keskittyen lähinnä kinky- ja BSDM-sisällön tuottamiseen eri alustoilla.

Kurssilla käydään läpi eri aikuisviihde-alustoja ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia sekä annetaan vinkkejä henkilöbrändäykseen, markkinointiin, kuvaukseen ja järjestelmällisyyteen. Kerron myös omasta kokemuksestani sisällöntuoton, etäsessioinnin ja online-dominoinnin parissa.

Kurssipäivänä kuvataan myös halukkaiden kesken sisältöä yhdessä ammattikuvaaja Suwi Photographyn avustamana.

Meidän viime workshopissa oli aivan ihana tunnelma ja kuvattiin vaikka minkälaista kontenttia Venomin tiloissa! En malta odottaa tätä uutta workshop-päivää. <3

Kurssille mahtuu vielä muutama osallistuja, joten ole nopea jos tahdot mukaan!

Jos sinulle heräsi kysymyksiä kurssista tai sen sisällöstä, voit kysyä niitä meilitse:

info@studiovenom.fi

Hands on – Domina Workshop lauantaina 1.6.

Workshop teille, joita kiehtoo BDSM-palveluiden tarjonta lisänä omaa osaamista. Teille, jotka olette jo alalla mutta kaipaatte tarkempaa koulutusta tietyistä harjoitteista. Teille, jotka haluatte oppia brändäämisestä ja markkinoinnista alalla. Teille, jotka haluatte verkostoitua.

Ensimmäinen Domina Workshop myi loppuun, joten päätettiin julkaista uusi samanlainen. Tällä kurssilla pääset harjoittelemaan välineiden käyttöä ja huoltoa, kehittämään henkilöbrändiäsi, oppimaan turvallisuudesta sekä kokeilemaan käytännön harjoitteita ja D/S-dynamiikkaa subien kanssa. Käymme rehellistä keskustelua myös alan huonoista puolista.

Kurssilla on sekä teoriaa että käytännön oppeja. Saat osallistua juuri sen verran kun sinusta tuntuu hyvältä. Viime kurssilla meinasi aika loppua kesken, joten pidensimme tämän uuden kurssin jatkumaan klo 21 asti.

Vaikka kurssin nimi on Domina Workshop, saa kurssille ilmoittautua sukupuolesta riippumatta.

Kurssin kouluttajina toimii minä sekä Valtiatar Keiju.

Infoa Venomin tapahtumista yleisesti:

  • Kurssit pidetään paikanpäällä Studio Venomilla (Kirkkonummella) eli niihin ei voi osallistua etänä. Studiolle pääsee julkisilla (n. 1,5h Helsingin keskustasta, n. 40min Esppoon keskustasta) sekä omalla autolla, taksilla tai kimppakyydillä (3omin Helsingin keskustasta, 20min Espoon keskustasta). Studion pihassa on parkkitilaa.
  • Studio Venomin tapahtumissa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita.
  • Meille jokainen seksityöntekijä ja erotiikka-alalla työskentelevä on samanarvoinen. Toivottavasti siis sinullekin.
  • Studio Venomin kaikki tapahtumat ovat päihteettömiä.
  • Saat ilmoittautua kurssille myös pelkällä työnimelläsi ilman henkilöllisyytesi paljastumista.
  • Kun kuvaamme tapahtumissamme, kysymme siihen aina luvan kuvattavilta tahoilta.
  • Tulemme julkaisemaan kattavan selvityksen Venomin esteettömyydestä mahdollisimman pian. Pyörätuolilla liikkuminen on kursseilla mahdollista mutta avustajaa saattaa tarvita pihalla liikkumiseen sekä vessassa käyntiin. Autamme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissäsi esteettömyyteen liittyen.

Nähdään Venomin tapahtumissa!

xx Evilia

Scroll to Top