Millainen on hyvä yhteydenotto? Miten kanssani pääsee sessioimaan?

Oletko haaveillut sessioon pääsystä? Lue tästä vinkkini asialliseen ja asianmukaiseen yhteydenottoon.

Tiedätkö, mitä haluat?

On ihan okei, vaikket tietäisikään. Sessioin niin kokemattomampien ja ihan ensikertalaisten, kun kokeneiden konkareiden kanssa. Suosittelen joka tapauksessa ennen yhteydenottoa tutustumaan nettisivultani löytyvään Palvelut-osioon, jossa olen listannut muutamia eri elementtejä, joita sessioissani voi muun muassa toteuttaa.

Samalla voit tutustua hinnastooni ja miettiä itselle sopivanlaista session kestoa.

Samalta sivulta löytyy myös omat hard limitsini, joita en sessioissani tee.

Kuva: Pasi Paajanen

Kun olet tutustunut sivuihini, voit ottaa minuun yhteyttä yhteydenottolomakkeeni kautta, tai suoraan sähköpostitse valtiatarevilia@gmail.com.

Mitä viestistäsi kuuluu saada ilmi?

Kuka olet?

Saat pysyä ”anonyyminä” nimimerkin takana, tai kertoa oikean nimesi. On mukavampi vastata henkilölle kun voin käyttää nimeä jolle osoittaa viesti. 🙂

  • Esim: ”Mari 30v tässä hei. Haluaisin kysyä sessiosta joka sisältäisi kipua ja kontrollia…”

Mitä toivoisit sessiolta?

Tässä vaiheessa sinun ei vielä tarvitse listata (tai edes tietää) kaikkia toiveitasi, vaan kertoa suunnilleen halusi päästä sessioon juuri minun kanssani. Kerro myös toiveistasi sessiotyyppiin liittyen (sessiointi, palvelutehtävät, säilytys, ehostus yms). Eri sessiotyylit hinnastoineen listattuna täällä.

  • Esim: ”Haaveenani on kokea Valtiattaren kontrollia ja kokeilla sidotuksi tulemista sessiossa”.
  • Esim: ”Haluaisin päästä palvelemaan sinua määräämilläsi tehtävillä, jonka jälkeen voisit ”palkita” minut hyvästä suorituksesta tunnin sessioinnilla”.
  • Esim: ”Toiveenani olisi päästä Valtiattaren opastamaan meikkikouluun. Tämän jälkeen toivoisin session, jossa voisin harjoitella strap-onin imemistä”.

Mille ajankohdalle ja minne toivot saavasi sessiota?

Päivämäärä(t), sinulle parhaiten sopiva kellonaika ja toivotun session kesto. Jos et ole varma kauanko aikaa toiveesi toteuttaminen vie, voimme miettiä sopivaa session kestoa myös yhdessä.

  • Esim: ”Toivoisin kahden tunnin sessiota Studio Velvetille Veikkolaan. Minulle käy parhaiten tiistai- ja torstai-illat klo 17 jälkeen, sekä 4.11. lauantaina myös aamuajat”.
  • Esim: ”Huomasin että olet Tampereella 14.-17.11. Olisiko keskiviikolle 15.11. vielä minkälaisia aikoja vapaana tunnin sessiolle? Pääsisin mihin tahansa aikaan”.

Haluatko sessioida kanssani kahdestaan, vai onko haaveissa sessio useamman Dominan, tai Dominan ja Orjattaren, tai Dominan ja Masterin kanssa? Tuletko sessioon itse, vai kumppanin/leikkikaverin kanssa?

Huomioithan, että sessioin pääosin Veikkolassa Studio Velvetillä. Keikkailen aina silloin tällöin myös Tampereella, eli voit varata Tampereelle sessioita vain tiettyinä ajankohtina. Päivitän ajankohtaiset reissutiedot tänne blogiini, sekä Twitteriini.

PLUSSAA jos sinulla on antaa suositus Valtiattarelta, jonka sessioissa olet aiemmin käynyt.

Kun olet kirjoittanut minulle asiallisen viestin, vastaan sinulle mahdollisimman pian (yleensä muutaman päivän sisällä). Jos kuitenkaan et saanut vastausta viikon kuluttua niin voit miettiä, oliko viestisi sittenkin jollain tapaa asiaton… Saiko siitä selville ylläolevat asiat? Oliko viestissä satojen sanojen edestä pelkkää päämäärätöntä haaveilua? Pyysitkö minulta kuitenkin jotain, jota en sessioissani tarjoa?

Viestin lähettämisen jälkeen…

Vastaan asialliseen viestiisi vapaiden aikojen sekä mahdollisten lisäkysymysten kera. Annan sinulle myös täytettäväksi ennakkotietolomakkeen, jossa pääset kertomaan tarkemmin toiveistasi vaihe vaiheelta kysymysteni opastamana.

Kun olet täyttänyt ennakkotietolomakkeen ja olemme sopineet sessiolle ajankohdan, saat minulta maksutiedot 50 euron suuruista varausmaksua varten. Maksuvaihtoehtoina on myös anonyymi maksutapa. Varausmaksu vähennetään lopullisen session hinnasta. Kun varausmaksu on maksettuna, on sessioaika sinun.

Kuva: Pasi Paajanen

Kun aika on varattuna…

Tykkään puhua puhelimessa ennen sessiota, varsinkin ensikertalaisten kanssa. Saatamme siis sopia puhelinsoitolle ajan ennen sessiopäivää.

Sessiota edeltävänä päivänä saat minulta tarkat osoitetiedot, sekä saapumisohjeet. Saatan antaa sinulle ”kotitehtäviä” ennen sessiotamme, jos näin on erikseen sovittu. 😉

Muistathan myös, että kohtaan sinut juuri sellaisena kun olet. En syrji enkä tuomitse sinua sukupuolesi, kokemuksesi (tai sen puutteen), ihonvärisi, seksuaalisen suuntautumisesi, fetissiesi tai ulkonäkösi vuoksi. En hyväksy myöskään sinulta minkäänlaista rasismia, syrjintää tai toisen vähättelyä.

En kuitenkaan sessioi:

  • Alaikäisen kanssa
  • Selkeästi päihtyneen kanssa
  • Henkilön kanssa, joka yrittää tarkoituksenomaisesti ylittää rajojani tai tekee minulle epämukavan tai turvattoman olon.

Toivottavasti nämä ohjeet auttoivat sinua yhteydenottosi suunnittelussa.

Tervetuloa sessioon!

xx Evilia

Scroll to Top