sEXHIBITION -23

Ensimmäiset seksimessut, ensimmäiset kerrat lavalla… Miltä sEXHIBITION tuntui esiintyjän näkökulmasta?

Yleisfiilis messuista:

Esiintyminen oli ihanaa! Ihmisten tapaaminen oli antoisaa. Meidän porukka toimi yhdessä täydellisesti.

Tapasin paljon nykyisiä, sekä tulevia asiakkaita. Halasin montaa kollegaa. Piiskasin innokkaita Velvetin pisteellä. Esiinnyin yhdessä mun ihanien työkavereiden kanssa päälavalla tuhansille ihmisille.

Kokemus oli niin voimaannuttava, että mielelläni palaan messuille ensi vuonnakin!

Perjantain esitys – kuvagalleria

Kuvat: Bernhard Miettinen

Perjantain esitys oli ihana! Se sisälsi sukupuolirooleilla leikittelyä, nöyryytystä, sylkemistä ja muita rakastamiani elementtejä. <3

Rakastin myös sitä, miten me emme paljastaneet näiden raksavaatteiden alta mitään ”klassisia” Domina-kuteita, vaan sessioimme juuri tasan sen näköisinä kun olemme.

Painotimme show’lla sitä, että sessioissamme käyvät muutkin kun miehet, sekä suostumuksellisuuden ja turvaseksin tärkeyttä. BDSM:n parissa nämä asiat ovat todella tärkeitä.

Olitko sinä näkemässä tätä show’ta?

Esityksen jälkeen viihdytimme messuvieraita sitomalla, piiskaamalla ja keskustelemalla Dominan työstä ja BDSM:stä.

Studio Velvetin messupisteellä kävi kuhina koko ajan, ja pisteemme ympärillä oli myös jatkuvasti yleisöä, kurkkimassa miten piiskaamme ja sidomme pisteellämme halukkaita.

Lauantain show – kuvagalleria

Kuvat: Bernhard Miettinen ja Zer0orb

Lauantain esitys leikitteli tabuilla, kivulla ja nautinnolla. Alun Harry Potter-teemalla otimme kantaa JK Rowlingin transfobisiin kommentteihin.

Esityksessä oli ihana tunnelma, ja kaikki sujui juuri niin kun suunnittelimmekin. <3

Olitko sinä katsomassa Lauantain show’ta?

Mimosa suoriutui Orjattarena ihan superhyvin molempina päivinä! En malta odottaa, että pääsemme tekemään yhteissessioita Velvetilläkin.

Olimme ainoa suomalainen esitys päälavalla, aika siistiä!

Kuva: Zer0orb

Tämä esiintymisen tuoma into ja voimaantuminen sai mut pyörittelemään ajatusta päässä… Olisiko minusta esiintymään enemmänkin? Saatettiin jo ideoida kollegani Novan kanssa yhtä todella perverssiä esitystä… 😉 Jospa jossain se esitettäisi tulevaisuudessa. <3

Messujen jälkeen olen ollut todella kiireinen sessioiden sekä OnlyFans-kuvausten parissa… Halusin kirjoittaa tämän postauksen jo aiemmin, mutta nyt vasta löysin sille aikaa.

Lupaan kirjoitella tänne enemmänkin, kunhan saan vaan aikaa koneen ääreen istumiselle. Päivittäistä elämääni voit seurata OnlyFansista parhaiten. Siellä kanssani voi myös jutella. <3

Ensi kertaan!

xx Evilia

Scroll to Top