Tarinani…

Miten nuoresta goottimimmistä syntyi määrätietoinen erotiikka-alan yrittäjä?

Kinky-elämäntyylistä olen ollut kiinnostunut jo pitkään. Muistan kun tajusin jo nuorena kiinnostuneeni erityisesti exhibitionismista. Halusin tulla nähdyksi. Innostuin siitä, kun minua ylistettiin. Jopa palvottiin. Aloitin julkaisemalla Tumblriin pikkutuhmia kuvia itsestäni. Olin somessa aktiivinen ja loin sisältöä innolla. Aloitin harrastusmielellä myös mallin työn. Tämä kaikki pikkuhiljaa johti itsetunnon nousuun ja kokonaisvaltaiseen voimaantumiseen. Löysin sisäisen Jumalattareni.

Näin syntyi Miss Evilia.

Korona-aikana minut lomautettiin päivätöistäni. Innostuin mallintyöstä ja sisällöntuotosta entistä enemmän, koska vihdoin minulla oli siihen aikaa. Koitin tehdä tästä rakkaasta harrastuksestani jotain enemmän… Perustin OnlyFans-sivun itselleni. Kerroin tästä pienelle instagram-seuraajakunnalleni ja sain ensimmäiset tilaajani. Hetken alustalla pyörimisen jälkeen tajusin, että tämä on oikeasti jotain mistä nautin – enemmän kun mistään. Aloin siis tehdä kaikkeni sen eteen, että jokin päivä tästä tulisi minulle täyspäiväinen elanto.

Kolme vuotta myöhemmin voin olla ylpeä siitä, että OnlyFans on päätyöni. Ja siitä, että se sama intohimo työhön vaan kasvoi vuosien aikana! Teen OnlyFansia todellakin hyvin minun näköisesti… Sivulla näkyy monia fetissejäni. Sitä aitoa reaktiota alistuviltani. Klippejä sessioistani. Sivultani pääsee kurkistamaan elämääni lähempää, kun mistään muualta.

Miten päädyin tekemään sessioita? Olen OnlyFans-tilaajieni kanssa tehnyt ensimmäiset etäsessioni. Tästä kynnys tavata ensimmäiset asiakkaat tosielämässä ei ollut kovin korkea. Ensimmäiset live-sessioni tein aikalailla tasan vuosi sitten, 2022 syksyllä.

Erittäin kiitollinen olen siitä, että ihanista ihanin Valtiatar Keiju löysi minut somen kautta. Hän tarjoutui auttamaan minua työhön liittyvien kysymysten parissa. Dominan työ ei nimittäin ole mikään helpoin opittava, turvallisuus- ja käytännön asioiden kannalta ainakaan. Keiju koulutti minua ja opetti minulle monia tärkeitä taitoja. Varmuuteni sessioiden markkinointiin kasvoi. Aloin keikkailemaan Helsingissä ja Tampereella aina, kun OnlyFans-töiden lomassa ehdin.

Yhtäkkiä olinkin osa Keijun uuden studion tiimiä… Miten siistiä! 25-vuotias Evilia mukana Studio Velvetin tiimissä, jossa kanssani työskentelee alan parhaimpia ammattilaisia. Tätä on edelleen vaikea uskoa. Kirjoitan Studio Velvetistä oman postauksen lähiaikoina, niin saat paremmin selville, mitä kaikkea Studio ja siellä työskentely mahdollistaakaan…

Tällä hetkellä arkeni menee isolta osin OnlyFansin parissa, mutta onneksi pääsen myös viikoittain sessioimaan sekä ihanien uusien, että vakkariasiakkaideni kanssa. Unelmani olisi tehdä puolet ajasta OnlyFans-juttuja, ja puolet sessioita. Sitä kohdin ollaan menossa pikkuhiljaa, ihanien asiakkaideni ansiosta! <3

Sessiointi on minulle kuin rituaali… Sytyn vahvasta yhteydestä alistettavaani ja rakastan oppia uutta! Suosikkijuttuni ovat vaihdelleet sitä mukaa, miten pääsen kokeilemaan uusia asioita. Tällä hetkellä nautin eniten kieroista nöyryytyssessioista missä pääsen sotkemaan ihan huolella, sekä synkistä roolileikeistä, noitamaisista rituaaleista ja intensiivisistä palvontasessioista. Ja fistauksesta. 😉

Toivottavasti lukeminen toi sinut hieman lähemmäs ajatusmaailmaani, ja opit ehkä jotain uutta minusta.

Päivittäistä elämääni päivitän Instagramiin, tuhmempia juttuja Twitteriin ja kaiken parhaimman OnlyFansiin. Seuraa minua ja opi tuntemaan minut vielä paremmin. OnlyFansin kautta kanssani pääsee myös juttelemaan kanssani viestitse.

xx Miss Evilia

Scroll to Top